Dan Diaconescu a invitat marti seara in platoul OTV un "comitet de dezbatere" pentru a analiza hotararea CNA de injumatatire a perioadei de licenta pentru postul sau. Invitatii au comentat pe larg decizia, catalogata drept una politica, vorbind de multe ori haotic si protestand impotriva puterii si a opozitiei.

Studioul OTVFoto: Captura OTV

Mesajele de sustinere au curs, venind de la persoane publice ca Mircea Badea sau Ion Cristoiu, dar si de la telespectatorii OTV si sustinatorii PPDD. Pe langa tema emisiunii, invitatii au condamnat si traseismul politic, dupa ce Sorin Frunzaverde a demisionat din PDL si s-a inscris in PNL. Dan Diaconescu a anuntat ca "isi traieste postumitatea" citind ziarele de maine care il acuza.

CNA a decis, marti, sa injumatateasca perioada de licenta pentru postul OTV, din cauza publicitatii politice difuzate de acest post. Perioada actuala de licenta a OTV ar fi trebuit sa expire la 1 aprilie 2013, ceea ce inseamna ca, dupa decizia de azi, OTV mai poate functiona cu actuala licenta pana la 28 septembrie 2012.

Dan Diaconescu a participat la sedinta CNA si a afirmat ca nu este membru PP-DD, ca nu face emisiuni electorale, ci este un jurnalist care se intalneste cu telespectatorii si care "incearca sa va salveze si dumneavoastra (membrilor CNA - n.r.) viata, sa va imbunatateasca nivelul de trai."