"In politica adversarii ii ai intodeauna in propriul partid, pe ceilalti din afara ii stii" a declarat Elena Udrea sambata seara, invitata in platoul Realitatea TV. Presedinta PDL Bucuresti a raspuns astfel unei afirmatii a moderatoarei potrivit careia Siviu Prigoana nu se bucura de sprijinul democrat liberalilor. Referindu-se la declaratiile lui Cristian Preda cu privire la optiune filialei Bucuresti a PDL, Elena Udrea a precizat ca europarlamentarul a fost luat in considerare pentru Sectorul 4 si ca "din pacate, este mai usor sa scrii pe bloguri decat sa te bati la alegeri."

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a anuntat sambata, intr-o postare pe blogul personal, ca nu poate sa sustina candidatura lui Silviu Prigoana la Primaria Generala precizand ca "personajul e construit din razgandiri" si ca "situatia politica actuala este dezastruoasa".

Intrebata in legatura cu declaratile lui Cristian Preda, Elena Udrea a declarat "cert este ca noi am decis candidatul, si intr-adevar l-am avut in vedere si pe domnul Cristi Preda, in functie de voturile pe care le poate aduce. Din pacate pentru domnul Preda, scorul dansului la Capitala este undeva in marja de eroare in sondaje. Ca urmare, oricat de mult ne-am fi dorit sa il sustinem, optiunea clara a fost pentru primul in preferintele bucurestenilor, iar acesta a fost Silviu Prigoana."

Elena Udrea a explicat ca europarlamentarul Cristian Preda a fost luat in considerare pentru Sectorul 4 si echipa locala era pregatita sa lucreze cu acesta si sa il sprijine, insa "din pacate, este mai usor sa scrii pe bloguri decat sa te bati in alegeri."

"Pe mine ma intereseaza ce spune electoratul despre domnul Prigoana si mai putin ce spune domnul Preda", a declarat presedintele PDL Bucuresti.