​Sorin Oprescu primarul Capitalei invitat la emisiunea "Sinteza zilei" de la Antena 3 a discutat despre proiectele sale din Bucuresti in stilul caracteristic: "Au vrut unii sa imprastie fluturasi cu mesajul: "Asta e podul lui Basescu nu a lui Oprescu". Niste fraieri! Eu am pus placa acolo!"

Sorin OprescuFoto: captura Antena 3

Sorin Oprescu a discutat despre proiectul podului Basarab : "Au vrut unii sa imprastie fluturasi cu mesajul: "Asta e podul lui Basescu nu a lui Oprescu. Niste fraieri! Eu am pus placa acolo! Acolo nu era decat stepa, toate cladirile erau la pamant si vroiau sa arunce un simplu pod acolo."

Primarul Capitalei a continuat raspunzand declaratiei presedintelui Traian Basescu care sugera ca "daca ar fi in locul lui Prigoana l-ar pulveriza pe Oprescu", intr-un mod original : "S-o fi simtit spray politic"

Sorin Oprescu a abordat si proiectul Stadionului National Arena: "Stadionul National este o mare realizare. Am facut stadionul ca sa vada 60 milioane de oameni din lume ca suntem in stare sa organizam o finala de cupa europeana. Astept 40 mii de turisti straini in Bucuresti pe perioada finalei Europa League".

Edilul sef a discutat si despre cele mai mari neimpliniri din perioada mandatului: "Am incercat si incerc sa lamuresc oamenii ca politica impinsa la extrem aduce doar distrugere. Regret ca nu m-au lasat sa fac mai multe lucruri".

Alte declaratii:

  • "Promisunea mea majora pentru campania electorala: Ii fac pe bucuresteni sa locuiasca in orasul asta"
  • "Termin de reabilitat centrul vechi in mandatul asta"
  • " Unora puterea li se suie la cap, indiferent de culoarea politica"
  • "La varsta mea nu mai am decat onorabilitatea"