"S-a intamplat ca nu ne-am inteles la negocieri. Din partea lor au vrut sa fie 3 la 1 procentul la liste sau candidatii nostri sa se inscrie in PRM. A fost fara suparare, fara cearta. Am zis fiecare pe contul lui [...] insemna ca PNG-ul sa se dizolve de tot. E si de principiu. Cand te duci cu un om la drum imparti painea la jumate", a declarat presedintele Partidului Noua Generatie, George Becali, pentru Romania TV.

"La Bucuresti voi candida eu din partea PNG", a precizat Becali pentru postul de televiziune. "Eu candidez sa fac un test. Sa vad cati oameni au incredere ca Gigi Becali este un bun gospodar", a adaugat omul de afaceri.

Presedintele PNG, George Becali, a anuntat pe 16 martie, dupa sedinta Consiliului National, ca partidul pe care il conduce, Noua Generatie, va participa la alegerile locale si generale in alianta cu Partidul Romania Mare. Becali a adaugat cu acea ocazie ca presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, va fi cel care va lua principalele decizii in alianta.

Pe 21 martie, presedintele Partidului Noua Generatie, George Becali, a anuntat ca si-a depus actele pentru a deveni locuitor al sectorului 1 cu scopul de a putea candida la functia de primar general al Capitalei din partea aliantei PRM - PNG.