Primarul Sectorului 1, liberalul Andrei Chiliman, a declarat luni seara, la Romania TV, ca nu se va alatura unui alt partid in cazul in care decide sa paraseasca PNL. Raspunzand unei intrebari, Andrei Chiliman a mai precizat ca nu a luat in calcul posibilitatea de a candida pentru Primaria Capitalei. Liberalul a precizat ca a inceput mai multe programe de durata la primaria de sector si ca intentioneaza sa le duca pana la capat candidand pentru un nou mandat.

Andrei ChilimanFoto: Captura RomaniaTV

"Nu imi plac cei care pleaca de colo colo, precum sobolanii care pleaca de pe o corabie care se scufunda si se duc pe alta care inca nu se scufunda, iar de acolo mai gasesc motiv ca sa plece. Traseismul politic pentru mine este un capitol pe care nu il accept. [...] In nici un caz nu plec la alt partid", a declarat politicianul.

"Eu nu am fost in PNL omul lui Radu Campeanu, lui Catarama, lui Patriciu, lui Quintus, nu am fost omul lui Stoica, lui Stolojan, sau omul lui Tariceanu, nu sunt nici omul lui Crin Antonescu. Eu am venit in PNL pentru ca am crezut in valorile liberale si intr-un set foarte serios de valori de care cred ca are nevoie Romania ca sa progreseze si in niciun caz nu am venit pentru un castig personal. Si atunci, nefiind omul nimanui in partid, sunt un om care poate decide asa cum cred ca este bine si pentru partid si pentru ceea ce fac eu, dar, atentie, in interesul cetatenilor."