​Deputatul PDL Sulfina Barbu si senatorul PSD Miron Mitrea au fost invitati la emisiunea "Ultimul Cuvant" de la B1 TV. Discutiile s-au axat pe tema sistemului de vot: "Suntem si ipocriti suntem si cinici pentru ca partidele vor vot uninominal. Este si dorinta electoratului iar daca asta avantajeaza partidele de ce sa nu ne supunem. Partidele care sunt in cadere in sondaje vor fi dezavantajate de acest sistem" a conchis senatorul PSD Miron Mitrea.

Sulfina Barbu/ Miron MitreaFoto: captura B1 TV

Sulfina Barbu a discutat despre plecarea senatorului Mihaela Popa din PDL in PNL: "Nu ma asteptam ca senatorul Mihaela Popa sa plece din partid. Este o pierdere pentru partid dar in momementele dificile oportunistii pleaca." Actiunile lui Crin Antonescu de a accepta fosti membri PDL in PNL par fara logica dar el castiga in acest fel electorat" a continuat deputatul PDL.

Intrebat daca este un castig sosirea senatorului Mihaela Popa in alianta USL senatorul Miron Mitrea a raspuns ca nu o cunoaste si se abtine de la comentarii.

"Migratia politica pe care o vedem in Romania este daunatoare. Actuala putere este construita pe o migratie a politicenilor. Indr-adevar avem majoritate politica dar nu face bine USL-ului" a dezvaluit senatorul PSD.