Retelele de proxeneti trebuie sparte, iar prostitutia trebuie impozitata, fiind o activitate extrem de importanta din punct de vedere financiar. O spune la RFI candidatul PDL la Primaria Sectorului 1, vicepresedintele formatiunii, Theodor Paleologu. El se arata deranjat de prezenta reclamelor stradale la saloanele de masaj erotic, "prostitutie in toata regula", in opinia sa.

Theodor Paleologu declara ca situatia prostitutiei este "gravisima". "M-am abtinut cand s-a votat in Parlament, din motive tehnice. Altminteri, poate ca as fi votat un asemenea proiect. De ce? Pentru ca situatia actuala este foarte grava, as spune chiar gravisima. Multi politicieni si multa lume in societatea romaneasca, tot felul de autoritati respectabile fac politica strutului in aceasta privinta. De parca daca pretindem ca vom combate prostitutia chiar reusim sa limitam acest flagel. E de ajuns sa te plimbi peste tot in Bucuresti si in Sectorul 1 si in Sectorul 2 si va spun si locuri, pe Magheru, la Matache, unde vezi acest fenomen. Or ce este foarte grav, repet, gravisim in situatia actuala este ca aceste biete femei sunt la cheremul proxenetilor", spune candidatul PDL la Primaria Sectorului 1.

In opinia lui Theodor Paleologu, prostitutia trebuie scoasa de sub controlul "mafiilor de proxeneti". "Ceea ce trebuie sa facem este sa scoatem aceasta activitate de sub controlul acestor mafii de proxeneti. Am vazut cu ochii mei lucruri foarte grave care se intampla si nu-i de ajuns sa intorci capul in alta parte, ca respectiva realitate sa nu mai existe!", subliniaza deputatul democrat-liberal.

Continuarea pe www.rfi.ro.