Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a declarat miercuri, la TVR Info ca Dan Voiculescu nu i-a facut niciodata vreo solicitare de a-l favoriza in vreun fel. Ministrul Agriculturii s-a referit si la procesul dintre Voiculescu si ministerul pe care il conduce, dar si la imprumutul pe care presedintele fondator al PC i l-a acordat.

"Imprumutul este din 2007, intre timp am mai detinut functii publice si niciodata presedintele fondator al PC nu mi-a facut niciun fel de solicitare si nu va face niciun fel de solicitare, puteti sa aveti aceasta garantie. Exista aceasta demagogie in ultimul timp, din partea celor care au fost la guvernare, ca as putea favoriza, avand in vedere procesul care exista intre minister si domnul Voiculescu...lucrurile nu stau chiar asa, procesul este intre Parchet si mai multe persoane, unde ministerul Agriculturiii este doar parte civila; acesti demagogi, in patru ani, cat au fost la guvernare, nu au trimis macar un reprezentant de la directia juridica la procesul domnului Voiculescu, ieri a afost o infatisare, in care pentru prima data ministerul Agriculturii a fost prezent", a declarat ministrul Agriculturii, in emisiunea InfoExpres.

Daniel Constantin a mai spus ca nu s-a pus niciodata in discutie sa preia un alt minister in afara de cel al Agriculturii, pregatirea lui de baza fiind de inginer zootehnist.