Valentin Stan a declansat, in emisiunea sa de pe Antena 3, un nou atac la adresa premierului Victor Ponta pe problema TVA-ului la drepturile de autor spunand ca cei din USL ca nu si-au tinut promisiunea de a-l anula.

Valentin StanFoto: captura Antena 3

Stan l-a atacat apoi si pe "taxa de solidaritate" sustinand ca in realitate este vorba despre o taiere de salarii "ambalata" in aceasta formula pentru a-i minti pe oameni.

Si "cazul Bivolaru" a fost bun pentru "a-i aminti premierului" ca suntem calcati in picioare daca o tara UE acorda azil politic unui cetatean din alta tara membra.

Suspendarea presedintelui Basescu, spinul dintre PC si PSD si PNL

Moderatorul si-a mutat tirul si asupra copresedintelui USL, Crin Antonescu, spunand ca acesta da inapoi pe tema suspendarii presedintelui Basescu si spune ca Dan Voiculescu "este obsedat" de aceasta suspendare.

"Stiti ca Dan Vociulescu este obsedat? Asa a descoperit prietenul nostru Crin Antonescu. Mai ce destept esti tu Crin Antonescu! Hai ca-ti demonstrez eu in emisiune ca nu e asa... Tu ai niste acorduri incheiate cu PC mai...", a declarat Stan care s-a straduit apoi sa explice de ce a trecut momentul favorabil suspendarii presedintelui Basescu sustinand insa ca acest obiectiv nu ar trebui abandonat.