Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat, luni seara, la emisiunea "Sub semnul intrebarii" difuzata de B1 TV, ca daca ar fi pierdut Primaria Cluj ar fi demisionat din fruntea PDL. Fostul premier a precizat ca rezultatul PDL la locale este unul care merge in directia dorita, respectiv obtinerea a 20-30% la alegerile parlamentare din aceasta toamna, si ca PDL se afla iar in postura de a-si construi un viitor si de a ajunge la guvernare, dupa ce a platit deja pretul stabilitatii Romaniei.

  • "O sa fiu primarul clujenilor, asa cum am primit onoarea votului cetatenilor din oras. Sunt presedintele PDL, raman in aceasta functie. Daca as fi pierdut primaria, primul gest pe care l-as fi facut ar fi fost acela de a demisiona din fruntea PDL".
  • "Rezultatul PDL merge in directia pe care ne-o dorim, adica un trend care sa ne duca spre un 20-30% la parlamentare".
  • "Sa nu uitam ca PDL a fost un partid care si-a asumat sarcina de a trece tara prin criza si de a pierde voturi si imagine cu pretul asigurarii stabilitatii Romaniei, cred ca am platit la aceste alegeri o buna parte din acest pret. Cred ca acum am facut pasul spre partea din care vom putea construi, pentru a ajunge iar la guvernare".