Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a declarat la B1 TV ca platforma de centru dreapta care va fi formata din PDL, PCD, PNTCD, Noua Republica si Initiativa de Centru Dreapta va fi prezentata electoratului din Romania la mijlocul lunii septembrie.

MRUFoto: captura B1 TV

"Procesele interne, odata incheiate, urmeaza ca la jumatatea lunii septembrie sa ne prezentam publicului. Alternativa pe care o oferim romanilor va reprezenta munca tehnica a specialistilor cu care fiecare dintre noi vine la masa, evident va iesi un program de guvernare", a spus Ungureanu.

Acesta a explicat ca in manifestul miscarii politice vor fi detaliate criteriile de selectie ale candidatilor acesteia, fiind invocat un radicalism etic in politica.

"Exista o foarte sanatoasa atitudine din partea tuturor celor de la masa pentru a construi altfel politica din Romania. Manifestul va detalia aceste elemente, selectia candidatilor pentru Parlament va tine cont de un radicalism etic in politica", a adaugat MRU.

Fostul premier a incheiat spunand ca inca nu s-au finalizat discutiile privind sefia miscarii, precizand totusi ca partidele care o costituie sunt perfecte egale.

"Ramane si aceasta chestiune o problema care reprezinta un subiect de discutie intre noi. Exista si aceasta discutie, fiecare vine cu un plus. Suntem toti egali, lucru spus si de Vasile Blaga", a incheiat Ungureanu.