Editia din aceasta saptamana a emisiunii "Pasaport diplomatic" de la Digi24 il are ca invitat pe ambasadorul Austriei la Bucuresti, Michael Scwarzinger, care a spus ca recomanda investitorilor austrieci sa vina in Romania: "Lucram la mai multe proiecte. Unul din ele este ca promovam Romania si recomandam Romania ca un loc bun pentru investitii. Incercam sa imbunatatim relatiile comerciale, iar cand companiile austriece au probleme, tehnice sau de alta natura in Romania, suntem gata sa sprijinim aceste companii sa rezolvam aceste probleme".

HotNews.roFoto: Hotnews

Ambasadorul explica secretul succesului Austriei in turism si de ce atat de multi turisti, inclusiv romani, prefera Austria: "Cred ca peste tot in lume, turistii se gandesc ce primesc pentru banii lor. Este o relatie intre cost si ce primesti pentru asta. Iar eu cred ca oferta Austriei este buna, atat vara, cat si in perioada iernii. Avem costuri rezonabile, zone foarte frumoase, facilitati de sport, sanatate si wellness, deci avem oferte foarte bune. Si suntem foarte multumiti de turistii romani in Austria. Ei sunt bineveniti si apreciati."

O noua editie cu personalitati ale lumii diplomatice, ce imbina politica, istoria, traditiile si cultura popoarelor din diferite colturi ale lumii, sambata, ora 18.15, la Digi24.