Deputatul PDL Elena Udrea a declarat miercuri seara, la emisiunea "Talk B1" difuzata de B1 TV, ca fierberea din interiorul partidului pe care-l reprezinta poate fi stopata printr-o Conventie Nationala, lucru dorit de unii membri si ignorat de altii.

"Exista foarte mare asteptare de modul in care PDL se va decide sa faca in mod real opozitie. Nu cred ca este momentul pentru lupte interne, insa exista o foarte mare asteptare pentru Conventia care urmeaza sa se organizeze. Cei care isi doresc aceasta Conventie mai repede au ca argument ca in doua saptamani de la alegerile locale s-a facut Conventie si echipa lui Boc si-a depus mandatul", a spus Udrea.

Aceasta a adaugat ca oamenii din PDL au nevoie de o echipa care sa-si stabileasca un obiectiv si care sa aleaga un nou drum de urmat pentru partid.

"Nu exista deja un curent care sa spuna trebuie schimbat Vasile Blaga. Sunt oameni carora le pasa de partid. Sunt oameni care nu neaparat vor o functie de conducere, ci o deschidere a partidului, sa vada ca exista o dorinta de a trasa un drum pentru PDL, ca sunt condusi de o echipa care si-a fixat un obiectiv. Foarte multi de la baza partidului se demobilizeaza pentru ca nu stiu ce urmeaza", este de parere Udrea.

Deputatul PDL a incheiat aratand ca Vasile Blaga poate ramane in fruntea partidului si dupa Conventia Nationala, precizand ca ea nu intentioneaza sa candideze pentru aceasta functie.

"Nu, nu candidez la presedintia partidului. Daca vrem sa oprim aceasta fierbere, exista dorinta de a se tine Conventia si de a avea posibilitatea de a opta pentru o echipa, poate fi tot a domnului Blaga, nu trebuie neaparat schimbat Blaga", a conchis Elena Udrea.