"Dupa parerea mea, ar trebui sa se puna problema excluderii lui Chiliman", afirma la Digi24 Relu Fenechiu, vicepresedintele PNL, care crede ca e foarte posibil ca "domnul Chiliman sa-si doreasca sa fie dat afara din partid pentru ca, daca dumnealui isi da demisia, isi pierde mandatul". 25 de secretari de stat sunt supusi votului de luni al conducerii Partidului National Liberal. O lista asemanatoare a intocmit si Partidul Social Democrat.

HotNews.roFoto: Hotnews

25 de secretari de stat sunt supusi votului de luni al conducerii Partidului National Liberal. O lista asemanatoare a intocmit si Partidul Social Democrat. La Digi 24, vicepresedintele PNL Relu Fenechiu, ministrul Transporturilor, si profesorul de stiinte politice Alexandru Radu discuta despre debutul guvernarii, despre cat de multumiti sunt liberalii de portofoliile primite, despre austeritate si despre problemele interne din PNL.

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, vineri la B1 TV ca se bazeaza pe Calin Popescu Tariceanu in lupta contra lui Crin Antonescu pentru restabilirea valorilor PNL: "Eu cred ca PNL poate fi recuperat si este ceea ce incerc sa fac. Este o batalie pentru viitorul partidului. Este un prieten bun, contez pe sprijinul lui in aceasta batalie pentru ca PNL sa se intoarca pe linia pro-occidentala". Andrei Chiliman a aratat totodata ca, daca va fi exclus din partid, va accepta acest lucru. "Insa asta nu inseamna ca odata exclus voi tacea", a adaugat el.