Analistul politic Sebastian Lazaroiu a declarat la emisiunea "Discutia Saptamanii" de pe B1 Tv ca seful liberalilor Crin Antonescu a participat la mai multe discutii pe linie institutionala cu presedintele Basescu pentru ca apoi sa mearga la televiziune si sa spuna ca Traian Basescu este un presedinte ilegitim.

"Sigur, Antonescu ar cadea in ridicol, daca el, ca sef al Senatului ar refuza sa se vada cu presedintele. Dar apoi fuge repede la Antena 3 si spune ca Basescu trebuie suspendat daca nu respecta Constitutia. In mintea lui, el crede ca-l va ajuta in campania prezidentiala daca agita spiritele in acest mod",afirma Lazaroiu.

Alte declaratii:

- Antonescu a inceput sa aiba un limbaj dublu, pe care nu-l avea. Se intalneste cu presedintele Traian Basescu in cadrul institutional, discuta, cad de acord, pe urma iese in fata presei si spune ca Basescu nu e legitim. Daca il consideri nelegitim, de ce te mai intalnesti cu el?

- Presedintele Traian Basescu vorbeste si se exprima asupra problemelor din Romania si o va face atunci cand este cazul.