Unul dintre actionarii institutului de sondare CCSB, Mihai Motoc, a declarat, la Romania TV, ca Voiculescu il suna si facea presiuni legate de rezultatele unor sondaje efectuate de catre institut, si sustine ca Voiculescu i-a inregistrat convorbirile cu el si alte persoane.

Motoc este unul actionarii CCSB, detinand 18%, alaturi de Camelia Voiculescu- 67% si Mirel Palada - 15%, dupa cum a precizat la RTV vineri seara.

Motoc a declarat ca nu a cedat niciodata presiunilor lui Voiculescu, acest lucru finalizandu-se prin demisia sa din functia de director-general. "Am respectat intotdeauna meseria pe care o am. De aceea nu mai sunt administrator al companiei", a explicat Motoc. Reactia lui Voiculescu ar fi fost destul de neeleganta. "Un limbaj pe care nu pot sa-l reproduc la televiziune", a precizat Mihai Motoc.

Declaratiile lui Motoc la RTV:

  • Atat timp cat am fost in actionariatul aceste companii pana in ianuarie 2012 niciun partid nu a fost favorizat dar intr-adevar, si avand in vedere ca domnul Dan Voiculescu are o practica in a asculta si inregistra telefoane, aceste convorbiir cred ca exista si intr-adevar a facut presiuni.
  • Nu pot sa va spun un anumit gen de presiune. da, im dadea chiar personal telefon, dl Dan Voiculescu, am proba ca a inregistrat convorbirile cu mine si convorbirile mele cu terte persoane.
  • Saptamana viitoare voi face o dezvaluire legata de un om de afaceri foarte apropiat de familia voiculescu care mi-a cerut mie sa fac astfel de servicii.
  • Nu am inregistrarea eu, am proba ca am fost inregistrat. Proba mi-au oferit-o martorii afectati de aceste inregistrari