Patronul Romania TV, deputatul PSD Sebastian Ghita, a declarat duminica seara, in cadrul emisiunii "Interviurile lui Ion Cristoiu" de pe B1 TV, ca regreta ca nu a reusit sa se apropie prea mult de Crin Antonescu.

Sebastian Ghita, la B1 TVFoto: Captura B1TV

"Am stat de vorba cu dansul in cateva randuri. Nu am reusit sa formez cu dansul, sa apropii o relatie foarte stransa, lucru de care mi-a si parut rau inca la inceput, eu avand posibilitatea sa ma inteleg cu multi oameni, dar nu am nicio relatie rea cu Crin Antonescu, am una, la nivel personal, chiar una decenta, normala", a declarat Sebastian Ghita.

Acesta a negat ca acuzatiile liberalilor care spun ca postul RTV il ataca pe Crin Antonescu.

"Un fapt e un fapt. O intalnire este o intalnire. Daca o televiziune face rost de informatie si o publica, nu este un atac, ci un fapt. Cea mai mare prejudecata a este ca eu sunt postul RTV. Acolo mai sunt 600 de oameni care lucreaza. Pot sa le spun eu orice, sa vorbeasca frumos despre Crin Antonescu, dar ei tot ce vor fac", a precizat Ghita, potrivit b1.ro.

Despre Victor Ponta, Sebastian Ghita povesteste ca l-a cunoscut la baschet.

Cat despre Sorin Ovidiu Vantu, patronul RTV spune ca prima impresie pe care i-a lasat-o acesta a fost ca "este un om dificil".