Eximbank calca pe urmele Transelectrica, Hidroelectrica si Transgaz, adica al firmelor de stat care au sponsorizat cu generozitate un eveniment sportiv, mai precis Gala Bute, din iulie 2011. Eximbank a ales sa-si faca reclama pentru prima data in acest an la o televiziune, la Romania TV, postul pesedistului Sebastian Ghita si prietenul premierului Victor Ponta, in campania de promovare a meciului Grecia-Romania, acuza Realitatea TV.

aceasta este prima campanie publicitara pe care EXIMBANK o deruleaza pe un post de televiziune din Romania in acest an, potrivit monitorizarilor de publicitate. De-a lungul a patru zile, intre 12-15 noiembrie, pe ecranul Romania TV au aparut 366 de insertii grafice de cate zece secunde, rulate in timpul emisiunilor si jurnalelor de stiri ale postului detinut de pesedistul Ghita cu sigla bancii de export import a Romaniei - Eximbank si un mesaj care promova meciul Grecia-Romania.

Campania cu inserturile Eximbank a inceput pe 12 noiembrie in jurul pranzului si a durat pana in ziua meciului - 15.11, ora 13.00.