Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat duminica seara, la B1 TV, ca nu l-ar mai sustine pe Mircea Geoana la alegerile prezidentiale, iar in ceea ce priveste candidatura lui Victor Ponta, el a spus ca este decizia premierului, care insa nu trebuie amanata foarte mult.

Liviu DragneaFoto: HotNews / DP

Intrebat daca l-ar mai sustine pe Mircea Geoana la presedintie, Dragnea a raspuns: "Nu. Momentul lui Mircea Geoana a fost in 2009. Acum in 2014 este o situatie noua. PSD a fost setat sa il sustina pe Crin Antonescu. Va fi foarte greu pt psd sa mai sustina un candidat de la un alt partid. (…) Imi vine greu sa cred ca PSD il va putea sustine pe Calin Popescu Tariceanu.

El a declarat de asemenea ca l-a surprins demisia li Crin Antonescu de la sefia Senatului, despre care spune ca a fost impulsiv.

"M-a surprins foarte tare demisia lui Crin Antonescu, sa renunti la ea la nervi nu este in regula. Ce strategie sa fi fost asta? Stiam ca este impulsiv dar nu pot sa faci asta."

Despre candidatura lui Victor Ponta: "Decizia va fi luata de Victor Ponta, el nu este omul pe care sa il presezi, trebuie sa se gandeasca daca este bine si pentru el ca om. Dar nu trebuie amanata foarte mult." decizia.

Despre gratierea lui Gica Popescu: Da, as sustine gratierea lui Gica Popescu. Imi pare rau de el.

Traian Basescu declara pe 2 martie: 'Mie Dragnea imi poate fi antipatic pentru furtul de la referendum, dar ca administrator mi se pare relativ eficient.' E prima data cand aud declaratia. Nu ma surprinde, ma surprinde declaratia cu furtul de la referendum.