Mihai Gadea a avut ca invitati in platoul Antenei 3 pe componentele lotului feminin de gimnastica si pe antrenorii Belu si Bitang. Succesul emisiunii a fost intregit insa de prezenta domnului premier Victor Ponta si a candidatelor PSD la europarlamantare, Ecaterina Andronescu si Corina Cretu.

Ponta, Gadea si lotul feminin de gimnasticaFoto: captura Antena 3

Seful guvernului a anuntat ca s-a lasat induplecat de doamnele Bitang si Andronescu si ca va dubla premiile gimnastelor, dar si pe ale olimpicilor de la chimie care au obtinut rezultate remarcabile la ultimul concurs.

"Prin ordin al ministrului se dubleaza toate premierile. Se premiaza si antrenorii care au depistat sportivii si care au lucrat cu ei, coregrafii, medicii, asistente, maseuri. Faptul ca intreaga echipa este premiata cred ca este un gest corect, pentru ca in spatele oricarei fete care e acolo la sol, la barna, la paralele si obtine un rezultat extraordinar, dincolo de cei doi antrenori pe care ii stim toata tara si ii pretuim, cred ca este o echipa foarte mare care lucreaza zi de zi", a spus Ponta, citat de Mediafax.

Au urmat sfaturile si incurajariile de rigoare pentru gimnaste, urmate de discursul Corinei Cretu despre lupta cu extremistii britanici care sunt anti-imigrare.

Iar ca fericirea sa fie deplina, Mihai Gadea a propus sa faca un "selfie" de poveste cum "nu a mai vazut presa romaneasca", cu el purtator de aparat si lotul de gimnastica alaturi de premierul Ponta.

Din pacate, fiind un "selfie" greu de realizat, doamnele Cretu si Andronescu au fost nevoite sa ramana in afara cadrului.