Discutia de luni de la Palatul Cotroceni pe tema CAS a fost o mica inscenare din partea presedintelui Traian Basescu, deoarece acesta stia ca va prezenta public inregistrarea, diferenta dintre el si Izaura Anghel fiind ca presedintele nu a avut camera de filmat la cravata, a declarat sambata premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax.

Ministrul Finantelor si premierul la CotroceniFoto: Facebook/ Alaturi de presedintele nostru

Premierul a adaugat, la Antena 3, ca si-ar dori ca presedintele, daca tot a prezentat public continutul discutiei de luni, sa distribuie si inregistrarea discutiei cu fostul prim-ministrul Emil Boc pe tema taierii salariilor si pensiilor.

Ponta a precizat insa din nou ca este nevoie de o procedura clara, cu reguli, privind prezentarea publica a unei discutii private.

Fratele presedintelui, Mircea Basescu, este implicat intr-un dosar care contine mai multe filmari in care familia lui Bercea Mondial, printre care si Izaura Anghel, l-ar fi amenintat pe Mircea Basescu ca il va reclama la DNA daca nu-si recupereaza banii pe care i-ar fi dat pentru o interventie in favoarea interlopului.