Romania TV a prezentat stenograme din dosarul intocmit de catre procurori in dosarul lui Mircea Basescu. Conform uneia dintre acestea, Mircea Basescu s-a oferit sa-i ajute pe cei din familia Anghel sa recupereze banii de la Marian Capatana. Totodata, fratele presedintelui le-a spus ca va incerca sa-l ajute si pe Capatana sa faca rost de bani. Varianta a fost refuzata de Izaura Anghel care ar fi spus: "Numai nasule, lasati, numai! De ce sa-l ajutati daca dumneavoastra n-ati luat banii astia? De ce? Sa ne dati degeaba?"

Si aceste stenograme sunt insa incomplete si nu lamuresc mare lucru, nefiind clare sumele, rolul lui Mircea Basescu si unde au ajuns banii.

Basescu Mircea: ...i-ai dat tu lui Marian, da?

Anghel Izaura: 600.000 i-am dat! Si din 600 mi-a dat 315.000! Mi-ati dat dumneavoastra 280.000 de dolari si Marian 110.000!

Basescu Mircea: Buuuun...

Anghel Izaura: Si s-au facut 315...

Basescu Mircea: Stiu, cand a adus Marian plasa aia si am lasat-o la voi. Deci, tot el...ca nici nu stiu ce era....

Anghel Grinica Ion: Cum, nasule sa ramana atatia bani la dumneata?

Anghel Izaura: Ma, lasa, daca omul nu mai vrea sa ne mai dea, mergem si luam de la ala!

Basescu Mircea: Te duci si-ti iei de la Marian, asculta la mine!

Anghel Izaura: Da-i, ma, banii, ca n-avem ce sa facem! Luati banii si-i luam de acolo, nasule! Daca dumneavoastra spuneti ca nu aveti de unde sa ne dati, n-avem ce sa mai facem...

Basescu Mircea: Ba, eu altii nu mai am, sa stii!

Constantin Marius: Si ce facem, mai nasule?

....

Anghel Izaura: Numai nasule, lasati, numai! De ce sa-l ajutati daca dumneavoastra n-ati luat banii astia? De ce? Sa ne dati degeaba?

vezi discutia integrala pe romaniatv.net