Mircea Badea a prezentat, miercuri seara, in emisiunea sa de la Antena 3 un documentar realizat imediat dupa Revolutie de catre jurnalisti americani de la CBS care dezvaluiau cum functioneaza traficul de copii dinspre Romania spre SUA si cum erau cumparati efectiv acesti copii de catre familii americane. Badea sustine ca unul din ”brokerii de copii” care apar in acest documentar este Cristian Burci, cunoscut om de afaceri care detine Prima TV/Adevarul/Click. Documentarul il prezinta pe "brokerul" care seamana cu Burci sub numele Cristian.

ChristianFoto: Captura Antena 3
  • Pana joi la ora 11.00, Cristian Burci nu a putut fi contactat de HotNews.ro, dar el a spus miercuri seara pentru Paginademedia.ro ca "nu comentez porcarii!".

Concluzia lui Mircea Badea si a invitatilor sai Mihai Gadea si Adrian Ursu: "Acestia sunt oamenii care sustin regimul Basescu".

Dezvaluirile lui Mircea Badea vin la scurt timp dupa ce Adevarul.ro a gazduit un interviu cu sefa DNA Laura Kovesi, iar Mondenii de la Prima au realizat un clip care s-a raspandit viral, "Si eu sunt varan". Badea si invitatii lui au insistat ca "servantul regimului Basescu" a facut din Adevarul o "tribuna frecventabila" pentru Traian Basescu si Laura Codruta Kovesi.

Invitatii lui Mircea Badea au fost Mihai Gadea si Adrian Ursu

Cristian Burci (n. 26 iulie 1965, Drobeta Turnu Severin) este un om de afaceri din România, activ in domeniul industriei feroviare. In anii '90, a fondat Prima TV, post pe care l-a vandut, dar pe care l-a cumparat din nou de la SBS Broadcasting la sfarsitul anului trecut. Acum doi ani a cumparat si publicatiile din trustul Adevarul. Este si fondatorul agentiei de publicitate Graffiti, in jurul caruia a construit grupul de comunicare BBDO Romania