Jurnalistul Robert Turcescu a declarat joi, intr-un interviu pentru Romania TV, ca nu exclude o revenire in presa, precizand insa ca se va gandi la un parcurs profesional doar dupa ce viata sa persoana se va aseza "pe un fagas".

Robert Turcescu, la Romania TVFoto: Captura RTV.net

"Am 40 de ani, aproape, si cred ca suficient de multa forta si putere cat sa am la un moment dat si un parcurs profesional care sa ma satisfaca si sa ma implineasca. Faptul ca el se va raporta in continuare la ceea ce inseamna o posibila activitate in presa, e o varianta, faptul ca, sunt convins ca atunci cand Dumnezeu inchide o usa deschide o alta, sunt convins ca exista variante pentru fiecare in lume ca sa isi faca meseria in mod onest, fara sa exagereze sau fara sa incerce sa denatureze sensul firesc al lucrurilor intr-o societate", a declarat Turceascu.

Jurnalistul a aratat ca "deocamdata am lucruri de rezolvat, extrem de importante si foarte frumoase in viata mea personala. Dupa ce aceste lucruri din viata mea personala se vor fi asezat pe un fagas, promit ca ma voi gandi la acest parcurs profesional pe viitor. Deocamdata am luat o pauza de respiratie in ceea ce priveste viata mea profesionala si nu numai atat, o pauza care mi-a adus bucurii foarte mari in legatura cu starea mea sufleteasca".

Anutul vine dupa ce Parchetul General a decis joi ca Robert Turcescu nu va fi cercetat penal pentru dezvaluiri potrivit carora ar fi fost agent sub acoperire al unui serviciu secret roman. Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a declarat ca in acest caz nu este vorba despre atentat la siguranta nationala.