Romania TV a anuntat in aceasta seara, dupa ora 21.00, timp de peste jumatate de ora, ca vor arata imagini exclusive tinute ascunse pana acum cu Traian Basescu. La ora 22.00, postul a prezentat cateva imagini cu presedintele, din diverse aparitii publice, in care ei afirma ca se poate vedea cum ii tremura mana, acest lucru fiind un semn al bolii Parkinson.

Imaginile prezentate de Romania TVFoto: Captura RomaniaTV

Mai mult, ei sustin ca surse medicale au declarat ca ar fi suferit doua atacuri cerebrale si ca ar fi mers la Viena pentru un control medical.

Postul patronat de Sebastian Ghita nu a cerut pozitia presedintiei si a speculat fara a avea la baza un document medical.

Catalin Tolontan pe blogul sau: Expresia "Ca sa nu ma banuiti de ceva" tradeaza ce am invatat cind eram mici, va amintiti ca eram vinovati daca raceam si stateam acasa in loc sa mergem la scoala?! Eram culpabili ca ne dureau dintii, ca faceam hepatita sau ca ne operam de apendicita. Nu mai vorbim de entorse, de gilci sau de conjunctivite, alea erau 100% din vina noastra! In Romania, bolnavii sint banuiti de ceva adinc, de pacatul de a nu fi perfecti... E seara seringilor lungi, nimeni nu scapa nevindecat de aici, din clinica Romania TV.