Deputatul Sebastian Ghita a declarat intr-un interviu difuzat sambata seara de B1TV, ca nu a primit niciun ban de la omul de afaceri Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea. Parlamentarul a fost intrebat de realizatorul emisiunii Dan Andronic daca a luat 500.000 de euro de la Cocos pentru Romania TV, tranzactia fiind intermediata de sful interimar al SRI Florin Coldea, precum sustine Elena Udrea.

"Evident nu, pentru ca nici la Realitatea, nici la Romania TV, se poate verifica de orice institutie a statului. Nu exista niciun ban depus cash, de la mine sau de la altcineva din buzunar, la firma. Toti banii au venit extrem de public si de open prin conturi bancare. Deci se poate stii in orice moment, orice ban a ajuns in televiziune. In mod evident nu vine nici de la Dorin Cosos vreun ban si nici de la vreo firma a dansului, sa nu incercam sa-i pacalim pe oameni. Nu mi s-a parut ca a avut vreodata interesul sa plateasca televiziuni si daca va aduceti bine aminte nu a fost un favorit al televiziunilor si un favorizat. Nici dansul, nici familia dansului, nici familia politica. Isi pierde notorietatea conflictul intre Realitatea TV, Romania TV", a declarat Sebastian Ghita, potrivit Evenimentul Zilei.

Elena Udrea a declarat pe data de 30 ianuarie intr-un interviu acordat HotNews.ro ca Dorin Cocos, "la solicitarea domnului Coldea a dus 500.000 de euro lui Sebastian Ghita, in cash, pentru a-si finanta televiziunea, RTV."