Ruxandra Dragomir a declarat luni in cadrul emisiunii "XPress" de pe B1 TV ca Elena Udrea imparte celula cu inca trei detinute si ca in penitenciar conditiile sunt inumane, insa personalul inchisorii nu ii este ostil acesteia. "Eu nu gasesc decat doua argumente: o tii inchisa pe Elena Udrea, o umilesti in ultimul hal, poate, poate va spune ceva sau va face un denunt impotriva lui Traian Basescu. Toata lumea se asteapta ca Elena Udrea sa spuna ceva despre Traian Basescu", a declarat prietena Elenei Udrea.

Ruxandra Dragomir la XPressFoto: captura B1 TV

Declaratii Ruxandra Dragomir:

  • Sta cu alte trei colege si singurul lucru care ar fi mai bun acolo este faptul ca are o camera mai mare, in rest conditiile sunt inumane, as putea spune. Iar faptul ca am putut sa comunicam printr-un geam de sticla, prin telefon, mi-a dat o senzatie cumplita. In momentul in care ajungi acolo si te consideri nevinovat, totul pare un abuz.
  • Elena nu beneficiaza de prezumtia de nevinovatie si este practic condamnata inainte de a fi judecata.
  • Nu pot sa spun ce personalul ii este ostil Elenei, dimpotriva. Personalul s-a comportat foarte frumos
  • Eu nu gasesc decat doua argumente: o tii inchisa pe Elena Udrea, o umilesti in ultimul hal, poate, poate va spune ceva sau va face un denunt impotriva lui Traian Basescu. Nu este numai parerea mea.
  • Toata lumea se asteapta ca Elena Udrea sa spuna ceva despre Traian Basescu. Eu nu cred ca va face acest lucru si nu cred ca are ce sa spuna despre Traian Basescu.
  • Al doilea motiv este ca Elena Udrea a avut curajul sa devoaleze un sistem care functioneaza defectuos, care poate este corupt, care are lacune despre care nu se vorbeste