Deputatul Sebastian Ghita a afirmat, miercuri, ca Liviu Dragnea a fost propus la conducerea interimara a PSD de Ion Iliescu iar votul masiv in favoarea acestei propuneri a fost o razbunare fata de Victor Ponta pentru pierderea alegerilor prezidentiale, potrivit Agerpres.

Sebastian Ghita la B1 TVFoto: Captura B1TV

"Domnul Ion Iliescu nu se abtine si nu poate sa lase aceasta Romanie in pace, vrea sa arate tot timpul ca are dreptate. Cred ca i-a facut un rau lui Dragnea, care astazi este propusul lui Iliescu. Cred ca dupa euro-atlanticul Ponta, astazi Iliescu ni l-a propus pe Dragnea. (...) Cred ca astazi, fara sa-i contest din merite lui Dragnea, (...) a fost un bun organizator, colegii l-au apreciat, dar sa-l vad pe Ion Iliescu care il propune, e ceva de neinteles. Am inteles ca s-au razbunat toti cei din PSD pe Ponta ca a pierdut alegerile, dar puteau sa amane aceasta pedepsire a lui Ponta, pentru ca nu le prinde bine", a declarat Ghita la B1 TV.

In opinia sa, Ponta a vrut sa arate, prin demisia sa din functia de presedinte al PSD, care au fost cei care nu l-au sustinut cu adevarat.

"Il cunosc bine, stiu ca este un bun om politic, stiu ca are ganduri bune pentru tara asta. Chiar daca initial nu am fost de acord cu ceea ce a facut, dandu-si demisia si generand aceasta chestiune in PSD, cred ca este si un gest al lui Ponta fata de partid, adica poate ca si Ponta s-a gandit ca in alegeri Iliescu si multi altii nu l-au vrut. Adica astazi Ponta a vrut sa arate cine nu l-a vrut pe el, cine nu si-a dorit ca Ponta sa ajunga presedintele Romaniei. (...) Am vazut niste oameni care, din pacate, nu cred ca au inteles ce au facut astazi si au facut-o doar sa se razbune pe Ponta, la chemarea lui Ion Iliescu de la Moscova", a mai spus Sebastian Ghita.