Digi24 urmareste lungul drum al refugiatilor si traseul lor prin Estul Europei cu corespondenti in Grecia, Macedonia, Serbia si Ungaria, in conditiile in care batranul continent se confrunta cu cea mai mare criza din ultimele decenii.

Valuri de migranti se indreapta dinspre Orient si Nordul Africii spre Occident, un fenomen care ia amploare si care are loc la doi pasi de Romania: exodul sutelor de mii de oameni alungati de razboi, terorism si saracie, drumul lor spre o viata mai buna.

Digi24 urmareste lungul drum al refugiatilor si traseul lor prin Estul Europei. Echipe Digi24 vorbesc cu refugiatii de la granita greco-macedoneana, din Serbia si Ungaria. Adrian Cojocaru, Bogdan Marica, Dan Codre si Balazs Barabas transmit, in jurnalele de stiri Digi24, povestile exodului.

"Echipa Digi24 este in zona fierbinte de la granita greco-macedoneana. Vom sta cateva zile in Idomeni (Grecia) si Gevgelja (Macedonia), de unde facem transmisiuni in direct si reportaje. Filmam refugiatii, conditiile in care stau, cum trec granita si ce fel de ajutor primesc. Aflam de unde vin, cum au ajuns pana aici, de ce au plecat si, mai ales, unde vor sa ajunga", spune Adrian Cojocaru, reporter Digi24, citat intr-un comunicat al postului de televiziune.