Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, este in aceasta seara invitatul lui Mihai Gadea la Antena 3. Dragnea spune ca nimeni din PSD nu se gandeste sa-i ceara demisia lui Victor Ponta, ca actualul guvern are o sustinere solida in partid si ca nimeni din Coalitia de guvernare, UNPR si ALDE, nu vor vota motiunea de cenzura initiata de Opozitie.

Liviu DragneaFoto: captura Antena 3

Declaratii Liviu Dragnea:

  • Motiunea de cenzura nu are sanse nici 1% sa treaca
  • Victor Ponta mi-a spus ca isi doreste sa ramana prim-ministru si ca nu intentioneaza sa plece
  • Despre judecarea sa in dosarul Referendumului: Sunt convins ca decizia va fi alta fata d eprima instanta. Nu am facut nimic ilegal si asta se va vedea. Nu am indemnat pe nimeni sa faca ceva ilegal.
  • Despre alegeri: PSD isi propune sa castige alegerile locale si parlamentare

Despre propunerea PSD pentru primaria Capitalei

Intrebat de MIhai Gadea daca Robert Negoita este propunerea PSD pentru sefia Capitalei, Dragnea spune ca partidul nu are o solutie deocamdata. "Noi la ora asta cautam, suntem in evaluare. Nu este foarte tarziu, dar nici foarte devreme", a declarat Dragnea care a refuzat insa sa zica ce nume sunt luate in considerare. "Robert Negoita a zis ca isi doreste sa continue la sectorul 3, dar asta nu inseamna ca totul este batut in cuie", a completat seful interimar al PSD.

Despre colaborarea cu presedintele Iohannis

  • Nu este vorba de pupaceli trimise presedintelui. Dar, daca ne uitam in spate la ultimii 10 ani, la acel razboi politic permanent, Romania a pierdut foarte multe oportunitati. Cui foloseste acest razboi permanent?
  • Eu cred ca pe marile proiecte nationale trebuie sa existe un acord. Sa luam exemplul autostrazilor, domeniul Sanatatii, al Educatiei, in Agricultura, in Infrastructura, in Justitie... in tara asta nu e randuiala.
  • Daca te certi toata ziua, atunci nu ajungi sa mai faci nimic. Eu imi asum asta.