Antena 3 a prezentat o noua serie de fotografii in care apar Traian Basescu, Elena Udrea si Dorin Cocos, sub titul "Intalnirile secrete ale Mafiei".

In prima imagine, Elena Udrea apare pe un trotuar, in fata unei case din care iese Traian Basescu. Ulterior, o noua fotografie prezinta un barbat despre care Mihai Gadea spune ca este Dorin Cocos, iesind din aceeasi cladire si discutand cu cei doi.

Mihai Gadea a comentat, prezentand o fotografie in care Triana Basescu indica ceva cu degetul, ca fostul presedinte il trimite pe Dorin Cocos "la masina lui ca el sa ramana cu Elena Udrea" iar acesta "se duce unde il trimite stapanul lui".

Potrivit Antenei 3, intalnirea ar fi avut loc "la miezul noptii", in seara in care Mihai Gadea a prezentat acuzatii potrivit carora Traian Basescu ar fi retrocedat, il ultima zi petrecuta la primaria Bucuresti, o parte a parcului IOR.

In urma cu o zi, Antena 3 a prezentat mai multe fotografii sustinand ca Oana Niculescu Mizil i-a facut luni dupa-amiaza o vizita fostului presedinte Traian Basescu, la vila acestuia din strada Mihaileanu.