Sociologul Alin Teodorescu, fost deputat PSD, a declarat mircuri seara, la Digi24, ca daca Liviu Dragnea scapa de condamnare si va conduce bine partidul pana in noiembrie 2016, atunci va fi un bun prim-ministru.

HotNews.roFoto: Hotnews

Despre Victor Ponta si opozitia lui Dranea din partid: Putea avea doua mandate, dar a facut pasi gresiti/ Toata linia lui Hrebenciuc a trecut la Ghita

  • Victor Ponta a iesit din politica mare. S-a scos singur, a intrat intr-un cerc, a ignorat profund partidul care l-a dus in functia de prim-ministru, aproape un an de zile nu a mai fost nicio sedinta a BPN.
  • Acum toata linia Hrebenciuc e la Ghita, care a zis ca isi da demisia, dar nu si-a dat-o. Cu mafioti finantati din contracte de stat nu faci politica.
  • Uitati-va cati absolventi ai academiei SRI sunt membri in Guvern. Sunt sase. Doctori SRI, facuti foarte repede. Cine conduce comisia electorala acum? Voicu si-a dat demisia si a venit altcineva, tot un doctor SRI, un om din fosta garnitura Hrebenciuc, trecut la Ghita. Sper ca Victor Ponta nu a fost capturat de acest cerc