Elena Udrea este acuzata de procurorii DNA, intr-un nou dosar, ca a preluat de la stat, prin interpusi, o vila de 700 de metri patrati, situata in Eforie Sud. Este vorba despre Vila Sabarel, o cladire solida, din piatra, cu trei etaje si mansarda, care facea parte din patrimoniul societatii de stat Carmen Silva 2000 S.A. si, spun procurorii, a fost vanduta la presiunile Elenei Udrea catre un apropiat al acesteia, pentru numai 56.000 de euro, scrie radioconstanta.ro.

Vila SabarelFoto: Radio Constanta

UPDATE Reactie Elena Udrea: Vanzarile de vile in zona au fost facute de Ana Maria Topoliceanu. Deci, doar ea este vinovata. Eu am platit pretul cerut si nu am facut presiuni.

Tot la insistentele acesteia, primarul Ovidiu Brailoiu ar fi aprobat vanzarea terenului aferent imobilului, de aproape 400 de metri patrati, la jumatate din valoarea reala, catre acelasi interpus, care ar fi nimeni altul decat Tudor Breazu, fost colaborator apropiat al Elenei Udrea, implicat in dosarul "Gala Bute".

Mai inainte, vila a fost renovata de un afacerist care avea contracte cu statul, prim ministerul condus de Udrea. Lucrarile, de 120.000 de euro, ii sunt imputate, acum, fostului ministru, ca foloase necuvenite. Surse apropiate anchetei, citate de HotNews, sustin ca ar fi vorba de Bogdan Buzaianu, unul dintre cei mai cunoscuti "baieti destepti din Energie".

In cele din urma, imobilul a ajuns, pe cai ocolite, in patrimoniul Elenei Udrea, potrivit radioconstanta.ro.