Omul de afaceri Ion Tiriac neaga orice implicare in dosarul EADS. Invitat la Realitatea TV, Ion Tiriac a declarat marti seara ca nu a nu a luat niciun ban de la EADS.

Ion TiriacFoto: AGERPRES

"De la EADS nu am luat banii nici astazi. Era domnul Blaga ministru si am citit in ziar ca am de luat 24 de milioane de euro, asa ca l-am sunat si l-am intrebat de bani, i-am spus <<23 de milioane imi dati la Protectia Copilului in Romania si un milion imi dati mie la Brasov, pentru satul meu de copii>>. Mi-a spus, <>. (...)

Eu mi-am facut banii din sport. Nu mi-a dat banii domnul Blaga, mi-a spus sa il las in pace.

Sunt niste, nu vreau sa spun ca sunt marlani, dar acum putin timp a iesit in presa ca Schroeder a luat bani de la Ministerul de Interne roman...ce creier sa ai sa poti crede asa ceva?", a declarat Ion Tiriac, la Realitatea TV.

  • Tiriac: Elena Udrea nu mi-a dat niciodata bani. Cu ea am vorbit de trei ori cand era ministru

In ceea ce priveste zvonurile privind legatura sa cu Elena Udrea, Tiriac a afirmat ca nu a primit niciodata bani de la aceasta si ca a vorbit de trei ori cu ea cand era ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului.

"Elena Udrea nu mi-a dat niciodata bani, nu i-am dat nici eu dumneaei. Nu cautati dvs. de la presa... Ce sa explic, cui sa explic? E inutil sa te duci la un avocat sa spui <>. Nu am denigrat niciodata si am avut ocazia sa o fac. Sunt apolitic", a mai declarat omul de afaceri.