Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca nu-si doreste ca Dacian Ciolos sa mai fie la Palatul Victoria dupa alegerile parlamentare sau cel putin nu in functia de premier, precizand ca urmareste "cu mare atentie" activitatea Guvernului.

Liviu Dragnea a fost provocat sa isi spuna parerea despre viitorul politic al actualilor lideri, dupa alegerile parlamentare care vor avea loc la sfarsitul anului. "Nu-mi doresc sa mai fie la Palatul Victoria sau cel putin nu-mi mai doresc sa fie in functia de prim-ministru. La anul, cred ca va fi intr-o institutie internationala, in Europa sau in SUA", a spus presedintele PSD despre premierul Dacian Ciolos, la Romania TV.

El a mai sustinut ca nu vede niciun viitor politic pentru copresedintii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga. In acelasi timp, liderul PSD considera ca fostul presedinte Traian Basescu se va retrage. "Cred ca o sa-i treaca joaca asta de-a politica", a comentat social-democratul.

Despre fostul premier Victor Ponta, Dragnea a spus ca il vede din nou in Parlamentul Romaniei "dar poate nu numai", fara sa dea alte detalii.