Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat marti seara, la Realitatea TV, ca, in cazul in care candidatii liberali la primariile de sector nu se ridica macar la jumatate din scorul partidului, se vor lua decizii politice.

Vasile BlagaFoto: Captura Realitatea TV

"In cazul tuturor sectoarelor, daca vom vedea ca unii dintre candidatii nostri sau toti dintr-un sector nu se ridica nici macar la jumatatea scorului partidului, vom lua decizii politice. Nu ma refer la sectorul 1, sa fiu bine inteles", a spus Blaga, potriit Agerpres..

El a fost intrebat cine va fi desemnat candidat la sectorul 1 dintre Diana Tusa si Alexandru Nazare, insa nu a dorit sa raspunda.

Blaga a precizat ca, saptamana viitoare, candidatii la sectoare vor fi desemnati si ca, in prezent, acestia sunt masurati in sondaje. De asemenea, liderul PNL a indicat ca, in doua saptamani, vor fi anuntati toti candidatii liberali la alegerile locale.

El a spus ca, in zilele urmatoare, va fi analizata situatia de la PNL Buzau, organizatie pe care a catalogat-o "cea mai slaba".

"La Buzau, situatia este complicata. Este cea mai slaba organizatie PNL din tara. Vad niste oameni foarte galagiosi, cu pareri deosebite, dar situatia noastra acolo este urmatoarea: noi avem doi primari de comune. (...) Nu pot sa va spun ce vom face acolo. Suntem in analize foarte clare. Sta pe capul meu si a colegei mele, doamna Gorghiu, situatia de acolo, a tuturor colegilor din conducere, dar va trebui sa luam masuri si acolo ca sa nu ne facem de ras", a afirmat Blaga.