Marian Vanghelie a fost, vineri seara, invitatul lui Victor Ciutacu la Romania TV, dar fostul edil nu a mai avut parte de bunavointa aratata altadata ci a fost atacat permanent de moderator, subiectul "Victor Ponta" fiind mereu tema centrala a emsiunii. Moderatorul chiar l-a certat pe un ton ridicat pe Vanghelie ca "l-a tocat" mereu pe Victor Ponta si astfel a contribuit si el la castigarea sefiei PDD de catre Dragnea.

Vanghelie, pus la coltFoto: Romania TV

Vanghelie s-a repliat rapid si a declarat ca a crezut ca Victor Ponta si Liviu Dragnea erau in aceeasi echipa si ca el "crede in continuare ca Victor Ponta e cel mai mare rau pentru PSD".

Vanghelie a fost pus in continuare la colt, postul difuzand imagini cu el injurand reporteri sau cu sotia sa, Oana Mizil, care mergea la Traian Basescu.

Dialogul din finalul emisiunii:

Ciutacu: Iata imaginile. A fost sotia dumneavoastra la Traian Basescu?

Vanghelie: A fost. Ce sa zic acum?!

Ciutacu: Si stiati sau s-a dus singura?

Vanghelie: Cum sa se duca de capul ei?! Nu faci asa ceva. Normal ca stiam.

Ciutacu: Putem sti ce a discutat cu fostul presedinte.

Vanghelie: Nu poti spune public ce ai discutat in biroul unui om.

Ciutacu: Ati mai discutat tot asa si cu Sebastian Ghita...

Vanghelie recunoaste intalnirea, dar evita raspunsul.

Ciutacu: "Nu aveti surse de venituri, aveti sechestru pus pe conturi si ditamai datoriile, stati la Snagov...din ce traiti?",

Vanghelie: "Cu aer. Daca esti om destept poti trai si cu aer"

Vanghelie, la Romania TV: Ma doresc 4-5 partide; nu sunt presedinte la niciun partid

Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, a sustinut, vineri seara, la Romania TV, ca nu este presedintele niciunui partid politic nou infiintat si a aratat ca poarta discutii cu patru - cinci partide, 'care il doresc', inclusiv pentru a-i sustine candidatura la alegerile locale, citeaza Agerpres.

'Nu sunt presedinte la niciun partid. (...) Eu nu trebuie sa-mi fac partid, am avantajul ca in cele patru - cinci partide, care sunt partide nou nascute, cat si in unele partide care au parlamentari, am avut discutii si ma doresc fara criterii de integritate, fara nimic. Ma doresc si candidat', a afirmat Vanghelie, vineri seara, la Romania TV. Intrebat daca poarta discutii cu Alina Gorghiu, Marian Vanghelie a aratat ca este un om de stanga. 'Pe partea cu Blaga s-ar putea sa reusesc in zona aia...', a adaugat el.

Fostul presedinte al PSD Bucuresti a mai spus ca a fost exclus din formatiunea social-democrata pentru ca fostul lider Victor Ponta 'a vrut sa elimine tot ce avea puncte de vedere in partid'. 'Domnul Dragnea, fiind un om cu principii, a creat criterii de integritate, dar decat pentru subalterni. Create pentru cei care candideaza', a adaugat Vanghelie, care a dorit sa sublinieze ca sediul fundatiei patronate de Victor Ponta este in sectorul 5. Vanghelie a mai declarat ca are o relatie buna cu multi politicieni. 'Nu trebuie sa ne omoram', a argumentat el.

Despre conditiile de arest preventiv, Vanghelie a relatat ca 'e complicat si umilitor'. 'Am stat de dimineata cu catusele la picioare. (...) Nici la dusmani nu le doresc', a spus fostul primar, care i-a laudat totusi pe gardienii care i-au 'facut viata mai usoara'.