Ministrul Apararii Nationale, Mihnea Motoc, a anuntat, duminica, la Pro TV, ca stadionul "Steaua" are foarte mari sanse sa intre in programul de modernizare pentru Campionatul European de Fotbal 2020, iar in perioada imediat urmatoare va fi inaintata documentatia necesara in acest sens.

Stadionul Steaua Foto: Hotnews

"Stadionul este candidat cu foarte mari sanse de a intra in programul de modernizare pentru campionatul de la sfasitul decadei. In perioada imediat urmatoare, vom inainta documentatia de reabilitare la Compania Nationala de Investitii", a spus Motoc, potrivit Agerpres.

Solicitat sa ofere mai multe detalii cu privire la aceasta modernizare, demnitarul a explicat ca exista mai multe proiecte de anverguri diferite.

"Sunt proiecte de anverguri diferite avute in vedere, nu numai pentru Stadionul "Steaua", ci si pentru cele probabil alte trei stadioane care vor intra in acest program de modernizare, unele mai ambitioase, altele mai putin ambitioase. In orice caz, ce se poate spune de acum - e nevoie de interventie la mai multe elemente care compun stadionul, e nevoie de aducerea la zi, ceea ce va fi benefic pentru toata lumea", a adaugat ministrul.