Gabriela Firea a fost prezenta in platoul Antenei in ultima ei dezbatere electorala, dar care s-a dovedit mai degraba a fi o discutie lejera, prietenoasa. Gabriela Firea se declara in continuare o mare iubitoare a teatrului si a actorilor (imagini cu actorii care o sustin), afirmand ca are solutii pentru Teatrul Bulandra (din nou imagini cu Firea in incinta teatrului) si teatrul bucurestean si ca proiectul ei de suflet "ramane Bucurestiul-capitala europeana".

Gabriela Firea la Sinteza zileiFoto: Captura Antena 3

In rest, Firea si-a atacat usor contracandidatii, pe primarul interimar care nu lupta "impotriva tantarilor si sta toata ziua in campanie", spune ca nu vine insotita de liderii partidului fiindca ea lupta pentru administratie si depolitizarea ei.

Au urmat candidatii PSD pentru sectoare: se va face curatenie la jumatate de pret, spatii verzi mai multe, pasaje facute sau reabilitate, se vor reabilita centralele, se vor construi mai multe scoli si gradinite, mai multa grija fata de personale sarace... Candidatul la sectorul 1 si-a asigurat cetatenii ca taxa pentru gunoi va ramane 0 lei.

Primarul Negoita (sector 3) isi exprima increderea ca doamna Firea il va lasa pe el sa amenajeze bulevardele Burebista si Decebal, "asa cum a facut si bulevardul Unirii".