Poate cea mai incisiva disputa electorala din aceasta seara a avut loc la Realitatea TV. Catalin Predoiu, Nicusor Dan si Robert Turcescu s-au atacat din toate pozitiile.

Nicusor Dan si Catalin PredoiuFoto: Captura Realitatea TV

Robert Turcescu ii intreaba pe cei doi daca s-au simtit bine la Antena 3.

Daca Nicusor Dan a spus ca foloseste orice canal care-i permite sa se adreseze bucurestenilor, Catalin Predoiu l-a atacat zicand ca nu i-a placut "cand Turcescu mergea la sediul PNL si cerea sponsorizare pentru a-si face televiziunea lui".

Nicusor Dan il intreaba pe Catalin Predoiu de ce a lansat in aceste zile fluturasi denigratori la adresa sa in care il face "prizonierul grupurilor mafiote din mafia imobiliara", "blat cu Firea" si ca a acceptat sa fie "viceprimar PSD". Predoiu se eschiveaza si raspunde prin acuzatii gen "mi-ai atacat familia", "63% din atacurile din campania ta sunt impotriva mea", "ma ameninti ca in anii 50 cu dosare" sau "de ce ai retras dosare din Justitie". Predoiu vorbeste pe un ton ridicat, agitat.

Nicusor Dan ii raspunde ca nu a retras nicun dosar si ca a repetat toata campania ca nu va accepta pozitia de viceprimar daca Firea va castiga cursa pentru primarie.

Bogdan Deaconu (PRU), pe un ton foarte ridicat si agresiv il intreaba pe Nicusor Dan daca are legaturi cu Soros si ce parere are de cele 3 milioane de semnaturi adunate de "Coalitia pentru o familie crestina" si cum se raporteaza la problema familiei crestine formata din barbat si femeie.

Nicusor Dan incearca sa evite un raspuns transant, spune ca nu e treaba unui primar, dar ii greu sa raspunda deoarece Deaconu pare ca e gata-gata sa se ridice de pe scaun si sa-i dea o palma. E nevoie de interventia (intarziata) lui Rares Bogdan pentru a restabili dialogul in platou.

Revine cu intrebarea la Soros si spune ca nu exista nicio legatura. Aceste aminteste ca daca ar fi vrut bani multi, la calificarile pe care le are ar fi putut profesa afara pe sume mari.

Robert Turcescu il intreaba pe Nicuosr Dan daca i-a zis ceva despre "pandelizarea Bucurestiului", despre PSD etc. Nicusor Dan ii aminteste toate declaratiile facute in acest sens.

Nicusor Dan pentru Predoiu: Ma obsedeaza ideea dumneavoastra cu blatul cu Firea. executia bugetara pe care i-o reprosati lui Oprescu a fost votata in bloc de consilierii PNL, despre scandalul Apa Nova, cum s-au votata toate puz-urile lui Oprescu de catre consilierii PNL? Ati fost blat tot timpul cu PSD-ul si cum ma acuzati pe mine ca voi face pe viitor blat PSD-ul?

Predoiu pareaza ca el a luptat impotriva coruptiei, ca va schimba echipa si admite ca s-au facut si greseli.

Nicusor Dan, tot pentru Predoiu: Sava este subordonatul dumneavoastra ca presedinte al PNL, se plimba la brat cu Piedone si nu faceti nimic.

Predoiu: Noi functionam dupa un statut si acel statut ii da dreptul fiecarui candidat sa isi faca cum crede campania electorala. Nici mie nu imi place, dar trebuie sa respect statutul.