Deputatul social-democrat Victor Ponta a afirmat, miercuri seara, la B1 TV, ca isi doreste sa ramana in PSD, insa a subliniat ca, daca partidul nu mai are nevoie de el, poate il "imprumuta la alta echipa", potrivit Agerpres.

"Imi doresc sa raman in PSD. Daca nu e loc, nu e loc. Asta e o discutie mai complicata. Fiecare conducere, si eu am fost sase ani in conducere, isi face o anumita gandire. De asta am facut comparatia cu fotbalul. Vine un antrenor nou si zice: 'Jucatorii astia ii vreau, pe aia nu ii vreau. E jucator bun, dar nu il vreau eu'. Poate ma imprumuta la alta echipa, daca nu au nevoie de mine", a afirmat Ponta, la B1 Tv.

El a spus ca nu isi doreste sa revina la conducerea PSD inainte de a exista o decizie finala a justitiei in ceea ce priveste dosarul sau.

"Am fost presedinte al PSD timp de sase ani. Am demisionat din functie de presedinte al PSD in momentul in care am avut acea problema cu dosarul. (...) Nu vreau sa fiu din nou presedinte al PSD inainte de a avea o decizie finala a justitiei, care sa arate ca nu am facut nimic ilegal acum zece ani", a adaugat Ponta.