Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, nu exclude intrarea in politica, el spunand, sambata, la Antena 3, ca a primit mai multe oferte din partea unor partide si ca se va mai gandi, scrie News.ro. Voiculescu nu a exclus nici posibilitatea de a mai fi ministru si dupa terminarea mandatului actualului guvern, insa "nu in orice conditii".

Vlad Voiculescu, la Antena 3Foto: Captura Antena 3

"Am foarte multa treaba la Ministerul Sanatatii, nu o sa neg ca au existat oferte, am multe de facut, realitatea e ca timpul care imi ramane dupa birou nu e de ajuns sa ma gandesc la asta", a afirmat ministrul Sanatatii, intrebat daca va intra in politica.

El a spus ca ar fi bine ca tinerii sa intre in politica, dar aceasta trebuie sa fie o decizie personala.

"Orice tanar caruia i se face o oferta (din partea unui partid politic - n.r.) trebuie sa fie onorat. O sa ma mai gandesc", a mai spus Voiculescu, precizand ca nu vrea sa intre in detalii.

Intrebat daca mai vrea sa fie ministru dupa terminarea mandatului acestui guvern, Voiculescu a raspuns ca nu va vrea "in orice conditii", ci doar daca va avea un sef bun, mijloace sa isi faca treaba si o echipa pe care sa se bazeze.

El nu a exclus insa un nou mandat de ministru din partea unui partid politic: "Posibil e orice, o decizie nu am luat inca".

Voiculescu a adaugat ca viitorul guvern ar trebui sa fie cel pe care il decid romanii. El a mai spus ca un prim-ministru de talia lui Dacian Ciolos si cu caracteristicile lui umane ar aduce Romaniei un mare beneficiu, daca ar avea mai mult de un an la dispozitie.