Presedintele PNL Alina Gorghiu a confirmat marti seara, la Digi 24, ca premierul Dacian Ciolos va veni la sedinta Consiliului National al partidului de miercuri care se va desfasura la Parlament si unde va prezenta Platforma politica Romania 100, pe care formatiunea a decis sa o sustina la alegerile parlamentare, liberalii urmand a valida in forul de decizie propunerea ca Ciolos sa fie premierul PNL la alegeri.

Alina Gorghiu si Dacian CiolosFoto: Agerpres

Alina Gorghiu a confirmat prezenta lui Dacian Ciolos, miercuri, la sedinta Consiliului National al PNL, in care urmeaza sa se valideze propunerea ca Dacian Ciolos sa fie premierul sustinut de PNL la alegerile parlamentare. "L-am rugat sa vina sa prezinte Platforma Romania 100. Mi se pare de bun simt sa dai un vot pe propunerea de premier in prezenta domniei sale", a explicat Gorghiu, potrivit News.ro.

Presedintele PNL a explicat si sustinerea pe care PNL o da lui Dacian Ciolos, care ramane un premier neimplicat politic. "Noi sustinem un prim-ministru neinregimentat politic. Este o premiera in politica romaneasca, stiu ca este greu de facut distinctia intre un prim-ministru politic si unul care nu e intr-un partid", a mai afirmat Alina Gorghiu.

Premierul Dacian Ciolos va participa, miercuri, la Consiliul National al PNL, unde urmeaza sa fie validata nominalizarea sa ca propunere de premier din partea liberalilor, precum si la mitingul liberalilor de duminica, au declarat pentru News.ro surse oficiale.

Consiliul National al PNL se reuneste, miercuri, la Parlament, pentru a valida nominalizarea lui Dacian Ciolos ca propunere de premier din partea Partidului National Liberal.

Surse oficiale au declarat pentru News.ro ca Dacian Ciolos va participa la eveniment, urmand sa tina un discurs in fata liberalilor despre Platforla Romania 100, pe care a lansat-o in urma cu cateva saptamani.

Aceleasi surse au mai declarat pentru News.ro ca Ciolos va participa si la mitingul organizat duminica de PNL pentru sustinerea Guvernului Ciolos.

Mitingul urmeaza sa aiba loc in Piata Revolutiei, de la ora 17.00.