Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat duminica seara, la B1 Tv, ca nu a avut nicio intalnire privata cu presedintele Klaus Iohannis si ca ar fi ras "si cu urechile" daca cineva ii propunea sa preia sefia PNL, potrivit News.ro.

Traian BasescuFoto: captura B1 TV

"Nu am avut o intalnire privata cu presedintele Iohannis. As fi ras si cu urechile daca cineva spunea: vino ca am eu un partid si ti-l dau tie sa fii presedinte. Cum va imaginati ca partidele se dau asa, hai ca esti tu baiat frumos? Deci, nu categoric oricarei propuneri de acest gen", a declarat Traian Basescu.

"Sigur, asta nu inseamna ca oameni care au fost in PDL sa vina la PMP, dar e cu totul altceva decat sa iau PNL", a adaugat liderul PMP.

Traian Basescu a lansat un atac dur la adresa lui Sorin Rosca Stanescu, cel care a sustinut ca Traian Basescu s-ar fi intalnit cu Klaus Iohannis pentru a discuta preluarea de catre cel dintai a sefiei PNL: "Astea sunt gogosi a la Sorin Rosca Stanescu. Numai in mintea acestui om care cred ca a facut puscarie pentru ilegalitati, nu? Si e mare vedeta de televiziune."