Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a declarat miercuri seara, intr-o emisiune tv, ca batalia sa politica s-a incheiat si ca va cauta alte forme de exprimare publica.

''Nu poti sa porti batalii care nu sunt o gluma, nu poti sa le porti de doua-trei ori. Marile batalii nu se repeta. (...) Batalia mea mi-am dus-o si am avut victorii si infrangeri (...) A mai fost o victorie sa facem si sa punem capat USL-ului, sa facem atunci cand trebuia facut si cand era o sansa care trebuia incercata si sa-i punem capat atunci cand el devenise o farsa. (...) Batalia mea n-a reusit. Romania de azi nu este Romania mea, Romania pe care am vrut-o (...), a fost un esec. Dar batalia pe durata vietii mele politice s-a terminat. Cu victorii, cu infrangeri. Dupa un astfel de esec, pe un proiect ca acela, nu mai exista continuare'', a spus Crin Antonescu, la Realitatea TV, intrebat fiind ce l-ar putea determina sa se intoarca in PNL.

El a mai spus ca nu se intoarce in politica si ca va cauta alte forme de exprimare.

'Traiesc o bucurie nesperata si greu de descris a libertatii cautarii, a libertati de a gasi alte forme de exprimare, alte forme de comunicare, alte forme de a incerca sa facem ceva in viata asta si in tara asta. (...) Nu ma intorc in activitatea politica de acest fel, caut si poate gasesc forme de exprimare publica despre lucruri care ne intereseaza'', a mai afirmat Crin Antonescu.