Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, luni seara, la B1TV, intrebata despre informatiile potrivit carora premierul Sorin Grindeanu s-ar fi intalnit cu fostul premier Victor Ponta, ca nu vede care este problema, iar intrebata daca Ponta ar putea face parte din Guvern, ea a raspuns ca este posibil, potrivit News.ro.

Lia Olguta VasilescuFoto: Agerpres

"Este prieten cu premierul Romaniei, chiar nu vad care este problema sa se vada cu premierul. Poate au discutat institutional, nu stiu", a sustinut Lia Olguta Vasilescu, luni seara, la B1TV, intrebata despre informatiile aparute in presa potrivit carora premierul Sorin Grindeanu si fostul premier Victor Ponta s-au intalnit in cursul acestei zile la Guvern. Intrebata daca "Victor Ponta intra in Guvern", Olguta Vasilescu a raspuns: "E posibil, nu stiu".

Premierul Sorin Grindeanu si fostul premier Victor Ponta s-au intalnit astazi la Guvernul, au confirmat pentru HotNews.ro surse guvernamentale. Informatia a fost publicata initial de stiripesurse.ro, care sustine ca fostul premier “si-ar dori sa-si faca prezenta in actualul cabinet condus de Sorin Grindeanu”. Intalnirea Grindeanu – Ponta a avut loc pe fondul racirii relatiilor dintre liderul PSD si primul ministru.

HotNews.ro a scris ca decizia abrogarii ordonantei 13 a fost luata unilateral de premierul Grindeanu, in ciuda opozitiei manifestate de Dragnea si Tariceanu.