Dana Grecu l-a dat afara luni seara pe Codrin Stefanescu din studioul Antenei 3, dupa ce PSD-istul a inceput sa il ingane si sa il imite pe reprezentantul PNL, Razvan Prisca.

Codrin Stefanescu paraseste platoulFoto: captura Antena 3

Codrin Stefanescu argumenta ca Florin Iordache e un "erou" dar Prisca a replicat ca fostul ministru al Justitiei "a dus distrugerea Justitiei din Romania pana in Monitorul Oficial".

Replica l-a iritat pe secretarul general adjunct al PSD, care a inceput sa il ingane si sa rada de modul in care vorbea PNL-istul.

Dana Grecu i-a cerut sa isi ceara scuze si l-a amenintat ca ii taie microfonul in caz contrar, lucru care s-a si intamplat.

La un moment dat Codrin Stefanescu a intrebat: "Ma dati afara din emisiune?", iar Dana Grecu i-a raspuns: "Daca nu va cereti scuze puteti sa plecati".

In acel moment, Codrin Steganescu si-a dat jos lavaliera, si-a luat telefonul de pe masa si a plecat, afirmand: "Ramaneti aici dl Prisca cu Dana Grecu care sustine PNL".

Dana Grecu dupa plecarea lui Codrin Stefanescu din emisiune: "Daca presedintele Romaniei i-ar fi spus domnului Prisca ceea ce i-a spus Codrin Stefanescu, ar fi fost dat afara din emisiune. Am tot respectul pentru domnul Codrin Stefanescu si il astept oricand in emisiune, daca mai vrea sa mai vina. Trebuia sa spun lucrurile astea pentru ca e prima data cand dau afara pe cineva din emisiune."

Un episod similar a avut loc in luna iunie 2016, cu deputatul PSD Eugen Nicolicea in prim plan. Acesta a fost dat afara din studioul Digi 24 dupa o cearta cu realizatorul tv Moise Guran. Incidentul s-a produs putin dupa ora 21:00, in timpul emisiunii "Jurnalul de seara", moderata de Cosmin Prelipceanu, in care Eugen Nicolicea era invitat, iar Moise Guran a intrat in direct pentru a comenta principalele evenimente ale zilei. Guran i-a acuzat pe parlamentari ca "dau amnistii" dupa ce "domnul Dragnea face licitatiile", moment in care politicianul a inceput sa il jigneasca pe jurnalist.

Nicolicea a ripostat, numindu-l pe Moise Guran "obraznicatura" si acuzandu-l ca "vorbeste prostii cu gura plina". "Nu ti-e rusine?", l-a mai intrebat Nicolicea pe Guran, adaugand ca "Eu n-am vazut in viata mea un reporter, sau ce zici dumneata ca esti, sa vorbeasca prostii cu atata siguranta". "Razi ca fraierul", i-a mai spus Nicolicea lui Moise Guran.

Dupa schimbul dur de replici intre Eugen Nicolicea si Moise Guran, deputatul PSD a fost invitat de Cosmin Prelipceanu sa paraseasca studioul postului tv: "Nu mai aveti ce cauta in acest studio", i-a spus Prelipceanu politicianului.