Presedintele PSD Liviu Dragnea a comentat miercuri seara, la Antena 3atacurile fostului premier si presedinte de partid Victor Ponta, spunand ca poate partidul are nevoie de un copilot, aceasta fiind o solutie pentru a fi "mai putina suparare" in randul membrilor. Victor Ponta a lansat miercuri pe Facebook un nou atac la Liviu Dragnea si guvernul Grindeanu, despre care a spus ca are 4 piloti, unul dintre fiind, in viziunea lui Ponta, Liviu Dragnea.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Mie mi-a placut expresia cu avioanele, nu prea am ce sa comentez aici. Poate daca ar fi si un copilot, poate ca ar fi mai putina suparare. Dar nu se intampla asa. Pe de alta parte Victor Ponta a spus mereu un lucru cu care nu pot sa nu fiu de acord in ceea ce il priveste. El intotdeauna a considerat ca presedintele partidului trebuie sa fie si prim-ministru. Nu este foarte simplu, este pentru prima data in partid cand cel care este presedintele partidului nu este si primul ministru. Dar asta nu inseamna ca de la instalarea guvernului si pana acum si o sa si continuam o sa construim un sistem de colaborare intre partid si guvern in care eu am foarte mare incredere. In ceea ce priveste OUG 13, eu am spus de la inceput sa nu am fost implicat dar daca altcineva, dumnealui, are alte informatii, sa le transmite la institutiile abilitate", a declarat Dragnea la Antena 3, intrebat despre critile aduse de Ponta.

Victor Ponta a lansat miercuri pe Facebook un nou atac la Liviu Dragnea si guvernul Grindeanu, despre care a spus ca are 4 piloti. Unul dintre piloti, in viziunea lui Ponta, este Liviu Dragnea. "Liviu Dragnea nu doar ca a anuntat la inceput membrii Cabinetului dar ii si coordoneaza direct si prezinta public toate lucrurile pozitive - cele negative le lasa pentru bietii ministri", a scris Ponta.