Premierul Sorin Grindeanu a declarat, luni, la Antena 3, ca nu crede ca Victor Ponta va pleca din PSD si va infiinta o alta formatiune politica, precizand ca refuza sa se gandeasca la faptul ca acesta ar avea "alte scenarii care nu sunt legate de PSD", lucru care de altfel l-ar dezamagi, potrivit News.ro.

"Nu-l vad pe Victor Ponta plecand din PSD, deci facand alte constructii (...) L-am cunoscut pe Victor Ponta in 2002, eram la Timisoara, deja eram membru vechi, de 7 ani in partid. L-am cunocut in momentul in care a venit sa-si prezinte programul - candida pentru presedintia TSD. A venit impreuna cu echipa sa, Timisul i-a si dat sustinerea atunci (...) Refuz sa ma gandesc ca are alte scenarii care nu sunt legate de PSD", a afirmat premierul Sorin Grindeanu.

El a subliniat ca daca un astfel de scenariu ar deveni realitate, ar fi foarte dezamagit.

"Cunoscandu-i foarte bine istoria, nu, ar fi o dezamagire pentru mine", a mai spus prim-ministrul. "Totusi vorbim de un fost presedinte al PSD, un fost prim-ministru care impreuna cu PSD, cu echipa care l-a sustinut, a facut performanta la guvernare. Refuz sa ma gandesc la un asemenea scenariu si ar fi o dezamagire pentru mine", a subliniat Grindeanu.