Liviu Dragnea a afirmat din nou, marti seara, la Antena 3, ca primarul Iasiului, Mihai Chirica, este membru al unui serviciu de informatii secrete, afirmand ca are suspiciuni legate si de alti membri de partid.

Dragnea a fost intrebat de Mihai Gadea despre o posibila cauza externa a disputelor care au avut loc in ultima vreme in PSD. Acesta a precizat ca nu poate sa spuna acum "da sau nu". In ceea ce il priveste pe Chirica, "am spus in gluma, dar a fost o gluma serioasa", a adaugat Dragnea, referindu-se la o serie de conversatii pe WhatsApp in perioada protestelor generate de OUG 13, dezvaluite de Rise Project si in care era citat ca afirmand: "Vreau sa atrageti toti membrii de partid, fara Chirica de la Iasi. Ca e omul SIE. Nu v-am zis pana acum. Si cate spune in stanga si-n dreapta, instiga".

Intrebat de Mihai Gadea pe ce se bazeaza cand spune acest lucru, Liviu Dragnea a replicat: "Asta imi cer scuze nu pot sa o spun".

Dragnea a sustinut ca atunci cand l-a propus pe liste pentru a candida la Iasi nu stia acest lucru.

Chestionat daca este legat, Dragnea a raspuns: "Categoric nu".

Gadea l-a intrebat daca mai sunt si alti membri de partid in aceasta situatie. "Hai sa terminam cu evaluarea si vedem pe urma", a raspuns el. Chestionat daca are suspiciuni, acesta a precizat: "Suspiciuni da".

"Noi suntem deschisi, noi avem toate serviciile reprezentate in partid", a mai spus acesta.